Поліція повідомила, що один чоловік зламав ніс після того, як інші гості знепритомніли на дорозі, коли група покинула весільний прийом близько півночі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Це момент, коли група гуляк перетворює весільний прийом на повний хаос, оскільки бійка спалахнула і виплеснулася на вулиці.

Відео, розміщене на Reddit, показує, як група з 30 людей займає місце на невеликій дорозі в Мосмані, багатому передмісті Сіднея в Австралії, в суботу ввечері (19 лютого).

Дві жінки намагаються перешкодити чоловікові вдарити іншого гостя, але незабаром їх відштовхують, коли одна з них кричить: "Відійди від мене!"

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Ще одна бійка також розгортається недалеко, коли інша група чоловіків і жінок вступає в запеклі суперечки прямо на перехресті.

Весільна бійка
Весільна бійка

Жінка скрикує, коли бачить, як біла машина мало не косить чоловіка без свідомості, що лежить обличчям вниз на дорозі.

Водій швидко дає задній хід, і гість завдає ударів іншій людині позаду автомобіля.

Все більше гостей поспішають на допомогу, але деяких відштовхують і б'ють по обличчю.

Користувачі Reddit прокоментували пост, один з них сказав, що перед весіллям вони могли обслуговувати групу в яхт-клубі поблизу.

Massive brawl in Mosman last night from sydney

Представник поліції Нового Південного Уельсу повідомив, що офіцерів викликали на бійку о 23:35 в суботу ввечері.

Вони сказали: "Коли прибула поліція, більшість покинула місце події, а решта не хотіли подавати скаргу. Після подальших розслідувань, поліція минулої ночі (у неділю, 20 лютого 2022 р.) поговорила з 26-річним чоловіком, який повідомив поліції, що у нього зламаний ніс, а також травми обличчя і ребер після того, як він втратив свідомість під час сварки. Тривають розслідування щодо встановлення причетних".

Нагадаємо, що колишня дружина позитиву розповіла, хто винен у розлученні.