У Охматдиті врятували трирічного малюка, який проковтнув родину реліквію, під час перегляду гостросюжетного мультфільму.

Дитина перебувала вдома, та дивилася мультфільм. Малюк бавився годинником, родинною реліквією – кишеньковим годинником, який дали малюкові, щоб не плакав. Про це повідомили на сторінці Охматдит у Facebook.

Під час напруженого моменту, хлопчик не помітив, як проковтнув годинник. Батьки привезли його до лікарні, і вже там, лікарі "чаклували" над рятуванням дитини.

Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook
Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook

Реліквію дістали ендоскопічно без хірургічного втручання. Вся операція зайняла три хвилини командної роботи. Заввідділеням розповіла, що операція пройшла вдало, годинник дістали, а він навіть не встиг зупинитися.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Скриншот повідомленя
Скриншот повідомлення

Лікар заявила, що ендоскопія, це один із найлояльніших методів операцій, без втручань. Так раніше вже мали досвід діставання годинника зі шлунку дитини.

Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook
Годинник у шлунку малюка. Фото: Facebook

Наразі маленький "поглинач реліквій" почувається чудово. Його спостерігають лікарі. Під час роботи відділення ендоскопії, - пишуть у повідомленні лікарі, - це вже вдруге трапляється подібний випадок.

Нещодавно подібний випадок стався у Львові, коли дитина гралася, та ковтнула магнітні кульки. На щастя лікарі й у тому випадку спрацювали ідеально.

Нагадаємо, раніше двоє хлопчиків потонули в замерзлій водоймі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки возз'єдналася з сином через 16 років.

Також "Знай.ua" писав, що багатодітним сім'ям заплатять більше вже в березні.