Стало відомо про те, що в березні повинні зрости виплати багатодітним сім'ям. Кому і скільки будуть тепер платити.

Розмір підвищення на кожну дитину тепер складе 400 гривень, і почнуться вони починаючи вже з 1 березня. Йдеться про сім'ї, де троє і більше дітей.

Крім того, як йдеться в повідомленні, на 166 гривень буде підвищено мінімальний розмір державної допомоги для найбільш вразливої категорії громадян, а саме - людей з інвалідністю, а також літніх громадян, які не мають права на пенсію.

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

Відповідний проект постанови було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Згідно з документом починаючи з 1 березня буде підвищено розмір державної допомоги для наступних категорій громадян:

  • Батьків багатодітних сімей, і виплати підвищаться з 1700 до 2100 гривень;
  • Громадян з інвалідністю з дитинства, дітей з інвалідністю, а також для громадян, які не мають права на пенсію - розмір державної допомоги збільшиться з 1934 до 2100 гривень.

    Гроші. Фото: скріншот youtube
    Гроші. Фото: скріншот youtube

Також варто відзначити, що починаючи з 1 березня почнеться індексація пенсій, і літні люди будуть отримувати приблизно на 14% більше. Також пенсії військовослужбовцям-середній розмір підвищених виплат становитиме 700 гривень.

У Міністерстві запропонували ще виплачувати 135 гривень на місяць тим, хто не входить до програми індексації пенсій.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що військовослужбовцям обіцяють підвищення зарплати з березня 2022 року: хто опиниться в списку "щасливчиків"

Раніше повідомлялося, як не залишитися без копійки за душею, через відсутність стажу-інструкція Пенсіонеру на отримання соцдопомоги

Також, Смартфони-заохочення, які пообіцяв Зеленський для бабусь продати буде неможливо.