Батьки нарешті возз'єдналися з малюком Сальвадором, який був викрадений з лікарні в Гвадалахарі, Мексика, в 2005 році жінкою, яка видавала себе за медсестру.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пара, чия новонароджена дитина була викрадена більше 10 років тому, нарешті возз'єдналася зі своїм сином-підлітком завдяки високотехнологічному аналізу обличчя.

У Ясіра Масіаса і Розалії Лопес з Мексики дитину забрала жінка, яка видавала себе за медсестру.

Останній раз новоспечені батьки бачили свою дитину 15 грудня 2005 року, коли жінка, яка видала себе за медичного працівника в лікарні загального профілю IMSS в Гвадалахарі, сказала, що їй потрібно відвести його на годування, так як прийомні години підійшли до кінця.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Потім вона покинула лікарню, взявши з собою дитину.

Тепер, 16 років потому, пара возз'єдналася зі своїм сином Сальвадором.

У вересні інститут судової медицини Халіско провів поглиблений аналіз обличчя з використанням фотографії новонародженого, щоб визначити, як він може виглядати сьогодні.

Сім'я
Сім'я

Через кілька місяців слідчі натрапили на підлітка з характеристиками, дуже схожими на їх аналіз.

Чиновники провели загальні тести підлітка, а також Розалії і Ясіра, щоб перевірити їх генетичну спорідненість, і було підтверджено збіг на 99,99%.

"Організаційне міністерство отримало результати експертних висновків, які на 99,99 відсотка підтвердили, що неповнолітній має пряме відношення як до матері, так і до Батька, які вже були повідомлені", — йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

Губернатор Халіско Енріке Альфаро привітав слідчих з возз'єднанням сім'ї.

"Від щирого серця бажаю всього найкращого в цьому новому житті, яке починається сьогодні. Висловлюю свою вдячність Forensic Sciences за їх прекрасну роботу, координатору з безпеки @RicardoSBeruben і @FiscaliaJal за те, що вони не упустили можливості, і всім, хто стоїть за цим великим досягненням", — написав він.

Влада все ще розслідує злочин, і досі ніхто не був заарештований за фактом викрадення.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як банда вкрала чоловіка, щоб зробити його рабом.