Одіозний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, якого часто називають "рупором Кремля", виступаючи з трибуни Державної Думи РФ у грудні 2021 року, заявив про дату початку війни з Україною. Відео з його виступом поширюється в мережі Інтернет.

Йдеться про заяву політика, що якщо «уряд у Києві відмовиться від виконання Мінських угод, то наслідки цих рішень з'являться 22 лютого 2022 року, о 4 годині ранку».

"Ви відчуєте все о 4 годині ранку 22 лютого. Я б хотів, щоб 2022 рік був мирним... але він буде немирним - це буде рік, коли Росія знову стане великою країною. Всі повинні заткнутися і поважати нашу країну», — пригрозив тоді нервовий Жириновський.

У партії вважають, що їх лідер може передбачити майбутні події, «спираючись на великий особистий досвід і знання». Звідки в такому випадку у Жириновського настільки точна Я інформація по початку агресії, там відповідати не хочуть.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сам Жириновський зараз знаходиться в лікарні з коронавірусом, його готують до операції. На 22 лютого в Держдумі РФ заплановано засідання для обговорення питання Донбасу.

Нагадаємо, що окупанти на Донбасі 136 разів обстріляли українські позиції: загинули двоє воїнів ЗСУ.

Також, безнадійний? Хворому Володимиру Жириновському знайшли заміну, хто може очолити його партію. Політик перебуває у важкому стані, тому йому вже починають підшукувати заміну