Чоловік привіз автомобіль з Європи, та коли хотів зареєструвати, виявилося, що машина в міжнародному розшуку.

Про це повідомляє Сервісний центр МВС у Волинські області в Струмівці, а своїй сторінці у Facebook. У Центрі зазначають, що мова йде про машину BMW 530GT, 2015 року випуску.

BMW 530GT. Фото: Facebook
BMW 530GT. Фото: Facebook

Автомобіль чоловік купив за кордоном і хотів зареєструвати її в Україні. Це спортивний BMW, який виглядає дуже потужно та має відмінні якості. Однак при перевірці банком даних Генерального секретаріату Інтерполу в сервісному центрі МВС виявили, що за номером кузова транспортний засіб перебуває у розшуку.

BMW 530GT. Фото: Facebook
BMW 530GT. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

У Сервісному центрі співчувають власнику, та застерігають від швидких покупок за кордоном:

"Прикро, бо виявляється, що ця "красуня" в міжнародному розшуку. Друзі, купівля авто приємна, проте, ох яка відповідальна справа", - йдеться у повідомленні.

BMW 530GT. Фото: Facebook
BMW 530GT. Фото: Facebook

У коментарях поцікавилися, чи не повинні були митники перевірити номер кузова авто, щоб людина не витрачала дарма час. Та хто за це буде відповідати:

"Цікаво в яку сторону і за скільки, морди повідвертали митники та прикордонники, коли її через кордон провозили? Службове розслідування? Ньє...не чули", - написав користувач.

скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, раніше в Угорщині натрапили на майже недоторкану "Таврію".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у 2022 році б/в авто в Україні подорожчають на 15-20%.

Також "Знай.ua" писав, що унікальний повнопривідний Hanomag AL-28А потрапив в Україну для зйомок фільму.