У салоні цієї продукції від українського "АвтоЗАЗ", все ще навіть залишився запах заводської фарби

Про те, що в Мережу потрапила досить кумедна інформація - власник ЗАЗ-1102 "Таврія"вирішив передати в "нові руки", за відносно невисоку суму, даний, прекрасно збережений автомобіль, і в чому відмінні риси цього лота, пише портал "Hyser".

"Таврія". Фото: hyser.ua
"Таврія". Фото: hyser.ua

Наприклад, вже варте уваги те, що подібним станом "Таврія" може похвалитися тільки через тривале зберігання в сухому гаражі, практично з моменту свого спуску з заводського конвеєра, і вартість виставили трохи менш як 1 тисячі євро - 990 євро, або ж близько 32 тисяч гривень за поточним курсом Національного банку України.

Відзначимо, що в нашій країні, за ці гроші не купиш хорошої машини, а тільки проржавілу "євробляху", а не яскраво-червону "Таврію", все ще з заводським лакофарбовим покриттям, до того ж з єдиним автовласником - це можна побачити в належній документації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Таврія". Фото: hyser.ua
"Таврія". Фото: hyser.ua

Втім, автомобіль все ж потрібно трохи "підрихтувати", щоб силовий агрегат об'ємом 1,1 літра, потужністю 51 кінську силу, і працює в тандемі з механічною коробкою перемикання передач, дозволив цій забутій машині, без жодних труднощів, досягти свої покладених 148 кілометрів на годину: в цьому процесі допоможе повна заміна застояного машинного мастила, антифризу, і, природно, палива.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.