Для всіх українців, які вже сьогодні планують в 2022 році придбати автомобіль "з пробігом", або іншими словами - взяти собі "євроблаху", з'явилися дуже важливі новини. Експерти вторинного авторинку впевнені, що наближається подорожчання в даному сегменті продажів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Авторинок, фото Авто24
Авторинок, фото Авто24

За інформацією аналітиків, ціни в Україні зростатимуть буквально одночасно з ринками Європейського Союзу, США, Кореї і навіть Китайської Народної Республіки. Причиною такої тенденції став дефіцит чіпів, який викликав брак нових машин.

Авторинок
Авторинок
etcetera.media

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким чином, б/в автомобілі можуть подорожчати на 15-20%. Така динаміка зберігатиметься перші півроку. В Україну за останні місяці потрапило багато колишніх євроблях середнім віком 13 років.

Більшу частину авторинку країни складають екземпляри до 10 000 доларів. Молодші машини коштують дорожче, і їх в Україну не завозять, через дуже низький попит. У 2022 році ті авто, які залишилися продаватимуть за старими цінами.

Раніше повідомляли, унікальний повнопривідний Hanomag AL-28А потрапив в Україну для зйомок фільму: вантажівка з особливими завданнями.

Як повідомляв Знай.uа, заповнити декларацію або здати на металобрухт: що сталося з євробляхами, які не встигли розмитнити.

Знай.uа писав, телефон у руках водія небезпечніший за склянку горілки: українцям розповіли про суму штрафу за "ляля" за кермом.