Віктор Ющенко зробив прогноз щодо ескалації ситуації в Україні в інтерв'ю Каті Осадчій. Даний коментар український президент у програмі"Світське життя".

З початку 2022 року активізувалися чутки про те, що Росія дислокує війська поруч з територією України для того, щоб почати вторгнення.

У лютому цього року ситуація активізувалася. Зокрема ЦРУ оприлюднило термінове попередження країнам НАТО про те, що Росія нападе на Україну 16 лютого. А 18 лютого сталося загострення на Донбасі.

Скрин, Facebook Ющенко
Скрин, Facebook Ющенко

Незважаючи на це все, Віктор Ющенко налаштований оптимістично і передвісником великої біди дану ситуацію не вважає. Він заявив в інтерв'ю Каті Осадчій, що нікуди не збирається.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Впевнений, що два місяці і двадцять років на нас ніхто не нападе. Дуже важливо кріпити нашу армію, але не менш важливо кріпити наш дух. Тоді нам не Путін, ніхто не страшний", - повідомив він.

Крім цього, Віктор Ющенко повідомив, що немає передумов для песимістичного розвитку ситуації.

"Я з першого дня говорю. Немає логіки", - повідомив він.

Віктор Ющенко, фото: Unian
Віктор Ющенко, фото: Unian

Після заспокійливих слів Віктор Ющенко зустрів іншого колишнього українського Петра Порошенка з його дружиною Мариною і вітально поцілувався з ними.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що в авіакомпанії Ryanair заявили, що польоти в Україну не припиняться: до тих пір, поки не буде "війни або ракет". Найбільша авіакомпанія в Європі зробила важливу заяву для української влади і пасажирів. Про це повідомив глава авіакомпанії Майкл О'лірі на прес-конференції в Лісабоні.

Також ми повідомляли, що 6 росіян вийшли на антивоєнну акцію в Москві, "упакували" навіть 80-річного дідуся: "Руки геть від України".

Знай.иа повідомляв, що НАТО закриває своє представництво в Києві: куди переведуть співробітників