НАТО тимчасово закриває своє представництво в Києві, співробітників перемістять в інше місто.

Про це повідомляє Норвезька газета Verdens Gang з посиланням на прес-службу Альянсу.

Так, стало відомо, що НАТО прийняло рішення тимчасово закрити своє представництво в Києві. Однак, скільки це триватиме - невідомо.

Варто зазначити, що співробітників переміщують до Львова та Брюсселя. Зазначають, що на такий крок Альянс пішов з міркувань безпеки своїх співробітників.

Варто відзначити, що під час виступу на Мюнхенській конференції безпеки генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія не проводить відведення своїх військ від кордонів України, незважаючи на свої заяви, передає "Європейська правда".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

СТОЛТЕНБЕРГ, ФОТО AFP VIA GETTY IMAGES
СТОЛТЕНБЕРГ, ФОТО AFP VIA GETTY IMAGES

Єнс Столтенберг зазначив, що як і раніше ризик вторгнення залишається високим. До того ж він закликав Росію відвести війська і переступити до діалогу.

"Незважаючи на заяви Москви, ми не бачимо жодних ознак відведення або деескалації. Навпаки, російське нарощування триває. Ми продовжуємо моніторинг і закликаємо Росію зробити те, про що вони сказали, і відвести свої війська від кордонів України. Це буде перший важливий крок до мирного вирішення", - сказав Столтенберг.

Нагадавши, Володимир Зеленський зізнався, як його довелося заспокоювати по телефону: НАТО не кіне. Глава держави розповів, що провів телефонну розмову з генсеком НАТО і поділився подробицями

Раніше Знай писав, у Донецьку увімкнули тривожні сирени і готуються до евакуації: заправки і банкомати не витримують натиску

Також Знай писав, термінова заява Головнокомандувача ЗСУ: українцям пояснили, що насправді відбувається на Донбасі