До Землі наближається чергова порція сонячного вітру, яка принесе з собою магнітні бурі. Перші зміни в стані здоров'я метеозалежні люди відчують на собі вже дуже скоро.

Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

За даними астрономів, вже з 21 лютого жителі планети відчують магнітні збудження, які будуть близькі до магнітної бурі першого рівня. А вже 23 лютого вдарить магнітна буря першого рівня.

Скрін, відео YouTube магнітна буря
Скрін, відео YouTube магнітна буря

Жителів України попередили про те, що вони відчують на собі магнітні бурі. Тим, хто помічав за собою чутливість до погодних умов, краще поберегти своє здоров'я в ці дні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найчастіше магнітні бурі провокують у особливо чутливих людей головні болі, слабкість і погіршення загального самопочуття.

Магнітні бурі, фото: pixabay
Магнітні бурі, фото: pixabay

Неспокійний стан магнітосфери затримається ще на один день, 24 лютого, після першого натиску магнітної бурі.

У ці дні рекомендують утриматися від вживання алкогольних напоїв, жирної і занадто гострої пиши, а також дотримуватися режиму дня для нормалізації сну.

Раніше Знай писав, доктор Комаровський розповів, як відновити організм після важкої хвороби: необхідні аналізи та обстеження.

Також ми писали, ніякої користі, одна шкода: продукти, які не можна їсти перед спортзалом.

Нагадаємо, потужний удар по здоров'ю: у лютому українців чекає кілька сильних магнітних бур, як уберегтися. У лютому українців чекає відразу кілька сильних магнітних бур, які можуть негативно відбитися на самопочутті.