Просто з окупованого бойовиками Донецька прийшли доволі сумні новини. Справа в тому, що місцеві мародери, розбійники і бандити пограбували більше ста квартир людей, які повірили в брехливі заяви підступних ватажків "ЛДНР" і сіли в автобуси для так званої евакуації в сусідню Росію.

Про це стало відомо завдяки інформації від Донецького блогера, журналіста і волонтера Тіма Златкіна.

Жителі Донецька, скріншот: YouTube
Жителі Донецька, скріншот: YouTube

За інформацією Златкіна, місцеві бандити оперативно "обчистили" 56 квартир в Донецьку і 42 в Макіївці.

"Менше доби знадобилося мародерам, щоб розграбувати 56 квартир в Донецьку і 42 в Макіївці. Так-так, саме квартири "евакуйованих" аборигенів. У ЧеПушиліна відмінний бізнес-план, я вважаю!", - повідомив Златкін.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що про старт евакуації населення в Росію в п'ятнику, 18 лютого, заявив глава окупаційної адміністрації в ОРДО Денис Пушилін.

Конкретних причин він не назвав, а видав фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито "найближчим часом віддасть указ про наступ".

"В першу чергу евакуації підлягають жінки, діти і літні люди", — заявив Пушилін.

У свою чергу, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Україна не проводить і не планує жодні наступальні операції на Донбасі.

Раніше повідомляли, Арахамія і Верещук з партії "Слуга народу" Зеленського потрапили під обстріл на Донбасі, відео з укриття нардепів. Оновлено.

Як повідомляв Знай.иа, ніч на Донбасі: "ЛНР" конфіскує автомобілі цивільних, Зеленський прийняв важливе рішення, а український військовий загинув.

Знай.uа писав, "Глава ДНР" Пушилін евакуює жителів окупованих територій в РФ: нібито Зеленський атакує.