Міжнародні Авіалінії України почали продаж квитків до Мюнхена і Женеви, від яких не виконує Lufthansa Group. Про це повідомляє Фейсбук-портал Міністерства інфраструктури України.

Як відомо, німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє всі рейси в і з Києва та Одеси з 21 по 28 Лютого. Про це повідомили представники авіаперевізника.

Літак МАУ, фото з Facebook
Літак МАУ, фото з Facebook

Тим не менш, Міністерство інфраструктури повідомляє, що МАУ натомість починає продавати квитки в два європейських міста для того, щоб забезпечити авіасполучення, яке не може тимчасово забезпечити німецька компанія.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Міністерство інфраструктури веде переговори з українськими авіаперевізниками про можливість якнайшвидшого запуску додаткових рейсів на маршрути, які компанія Lufthansa Group не зможе оперувати", - повідомляють там.

МАУ, скріншот: YouTube
МАУ, скріншот: YouTube

З початку 2022 року активізувалися чутки про те, що Росія дислокує війська з територією України для того, щоб почати вторгнення.

У лютому цього року ситуація активізувалася. Зокрема ЦРУ оприлюднило термінове попередження країнам НАТО про те, що Росія нападе на Україну 16 лютого. Це призвело до того, що іноземні компанії почали відмовлятися від польотів над Україною.

Нагадавши, зитуация стабілізується? У Мінінфраструктури заявили, що небо над Україною залишається відкритим.

Також портал Знай.iа писав, що через "ситуацію в країні" український літак SkyUp екстрено сів у Кишиневі: офіційна заява авіакомпанії

Також портал Знай.uа повідомляв, що в авіакомпанії Ryanair заявили, що польоти в Україну не припиняться: до тих пір, поки не буде "війни або ракет". Найбільша авіакомпанія в Європі зробила важливу заяву для української влади і пасажирів. Про це повідомив глава авіакомпанії Майкл О'лірі на прес-конференції в Лісабоні