У Ростовській області РФ 19 лютого 2022 року вводиться режим надзвичайної ситуації через жителів, що прибувають з непідконтрольного Донбасу. Всі пункти пропуску переведені в режим тільки на в'їзд в РФ.

Депутат Держдуми РФ і перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції та зв'язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький заявив, що до обіду 19 лютого на кордоні з Ростовською областю очікується близько 100 тис. жителів Донбасу.

Біженці з Донбасу, скріншот: YouTube
Біженці з Донбасу, скріншот: YouTube

У той же час Ростовська область отримала 5 млрд рублів на виплати евакуйованим жителям Донбасу. Однак, у росіян є своя думка з цього приводу.

"Навіщо вони тут потрібні? Висилати в Магадан", "Конфлікту ще немає і не буде, а вони вже в Росію вирушили", "Чому на північ не евакуюють?", "Знову за наш рахунок годувати біженців", "Тільки не в сам Ростов, будь ласка. Напівзаброшених сіл і хуторів багато, нехай там перечекають. Самим місця мало", "Пустя валять і Януковича заберуть"...

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі росіян
Коментарі росіян

Коментарі росіян
Коментарі росіян

Росіяни звинувачують свій уряд у тому, що вони створюють провокації, розпалюють конфлікт і змушують самих росіян платити за біженців зі своєї кишені. А також багато хто переживає, що виникнуть великі складнощі з роботою, якої і так мало (саме тому просять відправляти до Моски або у Сибір), а ось батьки турбуються на рахунок місць в дитсадках і школах.

Окремі гумористи зазначають, що все почалося з Януковича.

Коментарі росіян
Коментарі росіян

Коментарі росіян
Коментарі росіян

Нагадаємо, що "ЛНР" конфіскує автомобілі цивільних, а Зеленський прийняв важливе рішення.

Раніше ми повідомляли, що українська армія виходить на оборонні позиції, щоб дати потужний відсіч ворогові на кордоні і Донбасі.