Денис Шмигаль анонсував масштабне утеплення житлового фонду. Про це повідомляє пресслужба КМУ.

У період з 2022 по 2030 рік гряде програма термомодернізації України. В рамках неї заплановано утеплення п'ятдесяти відсотків житлового фонду. Це, як заявляє Денис Шмигаль, поліпшить житлові умови для п'ятнадцяти мільйонів чоловік.

"До 2030 року передбачається утеплення 50 відсотків житлового фонду, що поліпшить житлові умови для 15 млн осіб", - зазначив український прем'єр.

Денис Шмигаль. Фото: РБК-Україна
Денис Шмигаль. Фото: РБК-Україна
Денис Шмигаль. Фото: РБК-Україна

На кінець січня 2022 року до Фонду енергоефективності відправили більше дев'ятсот заявок від ОСББ для участь у програмі "Енергодім".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Учасниками програми вже стали понад 80 тисяч сімей, понад 200 будинків модернізовані частково або повністю", - повідомив він.

Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України
Кабмін, Денис Шмигаль - фото Кабінету Міністрів України

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що український президент Володимир Зеленський розповів, як радує себе котлетками та Італією: "дуже люблю". У літаку український президент розповів про те, що любить українську та італійську кухню. Володимир Зеленський зазначив, що любить смажену картоплю, котлети, квашену капусту, а з італійської кухні він любить спагетті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив про підвищення зарплат українським військовослужбовцям на 20-30%.

Також "Знай.ua" писав, що на думку нардепа, влада тисне на білий бізнес, щоб контролювати всі грошові потоки в державі.Про це заявила народний депутат, член Комітету ВР з економічного розвитку Людмила Буймістер, коментуючи значне зростання кількості перевірок бізнесу податковими органами.