Володимир Зеленський повідав українцям про свої кулінарні уподобання.

У літаку український президент розповів про те, що любить українську та італійську кухню. Володимир Зеленський зазначив, що любить смажену картоплю, котлети, квашену капусту, а з італійської кухні він любить спагетті.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"З української кухні та італійської. З української - те що вдома. Я дуже люблю смажену картоплю, тому її дуже рідко їм. Дуже рідко, раз на півроку. Котлетки - звичайні домашні, квашену капусту дуже люблю. Тільки з маслом, яке пахуче наше. З італійської дуже люблю спагетті", - зазначає український президент.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відео з визнанням Зеленським стало популярним в Тікток, зокрема на порталі zelenskiy_love воно зібрало двісті десять тисяч лайків і безліч коментарів як позитивного, так і негативного характеру.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Щирий і хороша людина, здоров'я і терпіння вам!"; "Він мені подобався в 95 кварталі як президента не сприймаю"; " Володимир Олександрович а борщ???",- повідомляють вони.

Нагадавши, Володимир Зеленський "стукнувся кулачками" з прем'єр-міністром Нідерландів - "Надійний партнер".

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше повідомляв Знай, Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять.