Михайлу Шуфутинському готують "облаву" в день концерту в Києві - згрупувалися нардепи і прикордонники

Новина Знай.иа про запланований концерт російського виконавця шансону Михайла Шуфутинського, який має відбутися 8 березня в Києві, викликала бурхливу реакцію не тільки серед українців, а й представників Парламенту. Нардепи звернулися в СБУ з вимогою цього не допустити і внести співака в список "нон грата", заборонивши йому в'їзд на територію України.

На ситуацію відреагували і в Держприкордонслужбі - у відомстві заявили про низку порушень закону з боку 73-річного артиста, який неодноразово приїжджав з гастролями на окуповану територію України.

Михайло Шуфутинський - фото fotkaew.ru
Михайло Шуфутинський - фото fotkaew.ru

Термінова заява головнокомандувача ЗСУ: українцям пояснили, що насправді відбувається на Донбасі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ситуацію з військовою напруженістю на цій території прокоментував Міністр оборони Олексій Резніков, передає УНІАН. Він заявив, що з протилежного боку готуються масові провокації, але ЗСУ не збираються наступати.

Також ту ж інформацію надав Головнокомандувач України генерал ЗСУ Віталій Залужний. За його словами, чутки про наступальну операцію з боку української армії є фейками з метою дезінформації. У своїй заяві він послався також і на інформацію ОБСЄ.

Головнокомандувач ЗСУ. Фото: скріншот відео
Головнокомандувач ЗСУ. Фото: скріншот відео
Головнокомандувач ЗСУ. Фото: скріншот відео

Конкурентка Анни Трінчер? Олександра Заріцька з KAZKA похвалилася "подаруночками" від Михайла Поплавського

Олександра Зарицька поділилася серією фотографій з музичної премії "Українська пісня року 2021", яка відбулася 16 лютого. Як відомо, на цьому заході артист і автор ідеї Михайло Поплавський нагороджував відомих зірок різними преміями за великі досягнення і внесок у розвиток нашої культури. Зарицька разом зі своєю групою KAZKA отримала нагороду за пісню "М'ята", яку вони випустили в 2021 році.

Співачка розмістила знімок, де вона тримає бажану статуетку, а також є парочку кадрів з великої сцени, на якій вона виконала свій хіт для всіх присутніх.

Олександра Зарицька, скріншот з інтерв'ю з Люкс ФМ
Олександра Зарицька, скріншот з інтерв'ю з Люкс ФМ

Як перестати отримувати платіжки за доставку газу: нараховується, навіть тим, хто не користується

За допомогою звернувся власник квартири в столичній багатоповерхівці Павло Бережний. У квартирі чоловіка вже більше 10 років тому відрізали газопостачання, але платіжки за доставку (розподіл) "блакитного палива" приходять досі. Попередні власники цієї квартири вважали нарахування помилковими, тому і не платили.

Від послуги можна відмовитися і не платити за неї. Для цього варто звернутися в облгаз і розірвати договір про распридилении. Якщо знову виникне потреба користуватися газом, потрібно буде просто знову укладати договір і платити за підключення. Однак, якщо ви вже маєте заборгованість за розподіл газу, то її, швидше за все, доведеться сплатити.

Відключення газу, скріншот: YouTube
Відключення газу, скріншот: YouTube

У центрі Донецька прогримів потужний вибух, а чоловікам заборонили виїзд з "ЛДНР": розгортають на кордоні

Розкрилися цікаві подробиці щодо виїзду жителів Донбасу. Як виявилося, чоловікам від 18 до 55 років заборонили залишати террритории "ЛНР" і "ДНР". Користувачі соцмережі стверджують, що таким чином влада відбирає придатних до служби людей. Сімей розвертають на кордонах, відправляючи назад, виїзд дозволений тільки дітям і жінкам.

У центрі Донбасу в цей час пролунали кілька вибухів. Повідомляється, що загорілася машина на парковці біля будівлі "Будинку Уряду". За інформацією російських ЗМІ, авто належить начальнику так званої "народної міліції ДНР" Денису Сіненкову.

Вибухи в центрі Донбасу
Вибухи в центрі Донбасу