У суботу, 19 лютого, Україну продовжать заливати нещадні дощі. Але опадів все ж буде менше, сухість очікується лише в східних і південних областях. При цьому температура повітря залишиться на таких же, досить високих показниках. В цілому, день обіцяє бути теплим, але похмурим і злегка дощовим.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +6 до +9 градусів, вночі температура триматиметься в межах від 0 до +3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +5 до +9 градусів, вночі – від +1 до -2 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +8, вночі – від 0 до -2 градусів.

У східних регіонах – вдень від +6 до +10, вночі – від 0 до -3. На півдні температура повітря - від +8 до +11 градусів вдень, нічна – від 0 до -2 градусів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Погода на 19 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 19 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 19 лютого в Україні

19 лютого вшановується пам’ять преподобного Вуколи Смирнського. Морози цього дня обіцяють бурхливу весну і сухе спекотне літо. А на морози вказувала вода у криницях: якщо вона підіймається, то слід чекати морозної погоди. Також холоди передвіщав північний вітер і зозуля, яка кує на сухому дереві.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною