На Донбасі вже другий день продовжуються обстріли. Цього разу окупанти обстріляли залізничну станцію. На щастя постраждалих немає.

Про це у фейсбук повідомляє "Донецька залізниця".

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 18 лютого, близько 8-ї ранку окупанти обстріляли залізничну станцію Скотувата. Варто зазначити, що станція не працювала у звичайному режимі, через ремонтні роботи.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Близько 8 години ранку, неподалік від залізничної станції Скотувата, почався артобстріл. Зауважимо, що на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонто-відновлювальні роботи. Але навіть після надання гарантій про припинення вогню, дотримуватися їх на непідконтрольній території не стали. Усі роботи були припинені, а працівники доставлені у сховища, що допомогло уникнути жертв", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Через обстріли Донецька залізниця повідомила, що обмежує сполучення приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна. Коли сполучення буде відновлено - поки не відомом.

Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм
Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм

Також з’являються відео та фото обстрілів та вибухів на околиці Донецька, проте цю інформацію поки що офіційно не підтвердили.

Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм
Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм

Нагадаємо, обстріляли не лише дитсадок: українські захисники зіткнулись з розрухою, яку влаштував ворог на Донбасі. Провокації загострилися напередодні засідання Ради Безпеки ООН

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський посміявся з воїнами ЗСУ на Донбасі, щоб переконатися в головному: "Відчув...". Володимир Зеленський побував в зоні ООС на передовій.

Раніше Знай повідомляв, обстріл дитячого садка у Станиці Луганській: потужна відповідь офіцера ЗСУ змусить ворога тремтіти.Ситуацію також прокоментував Президент Володимир Зеленський.