Українська зірка футболу в Іспанії потрапив в аварію і сам зміг покинути авто: кадри від першої особи

З'явилася інформація, що український захисник хіхонського "Спортінга" Василь Кравець на території Іспанії потрапив в аварію. До слова, спортсмен зміг самостійно після ДТП вийти з авто і зняти все на камеру.

ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok
ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok

Василь Кравець опублікував ролик, в якому показав пошкодження свого автомобіля. На відео він каже, що збив кабана, який у нічний час перебігав дорогу.

Як працюватиме транспорт у разі надзвичайної ситуації - пояснення КМДА

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

У Києві у разі вторгнення російських окупаційних військ, весь транспорт працюватиме відповідно до мобілізаційного плану.

Метро. Фото: Znaj.ua
Метро. Фото: Znaj.ua

По-перше, щодо руху транспорту. Вранці і ввечері в певні години, метро та інший транспорт будуть перевозити виключно працівників критичної інфраструктури. Решту часу метрополітен використовуватимуть як укриття.

Метрополітен, скріншот: YouTube
Метрополітен, скріншот: YouTube

"Червону" гілку метро на Лівому березі, через відкритість ділянки доведеться зупинити. Жителі лівого берега зможуть евакуюватися на спеціально виділених автобусах в підземну частину метро.

Як погасити платіжку за газ "ковiдною" тисячею: докладна інструкція для українців

Відомо, що з 28 Лютого бюджетними грошима, виділеними для заохочення вакцинації, можна буде не тільки купити ліки українцям у віці 60+, а й заплатити комунальні послуги. Про це з'явилася інформація на порталі еПідтримка.

Платіжки, фото: скріншот з відео
Платіжки, фото: скріншот з відео

Якщо ви хочете оплатити комуналку офлайн, то треба просто скористатися платіжним терміналом, і вказати замість звичайної номер картки "еПідтримка".

Катя Репяхова зірвала весь одяг і показалась в мереживній білизні - Віктор Павлік вже облизується

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання передплатників про розвиток малюка, хвалячись його успіхами. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

Цього разу Катерина Репяхова показала іншу сторону свого життя, де вона не тільки турботлива мама, але і молода дівчина, яка може бути дуже спокусливою і сексуальною. Вона розмістила нові фотографії в досить відвертому образі, з'явившись до шанувальників практично без одягу. Таким чином вона вирішила показати свої недавні покупки-розкішний комплект мереживної білизни, яке вдало підкреслює її витончені форми.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

Рятувальники ДСНС оголосили ІІ рівень небезпеки: під загрозою автодороги та сільгоспугіддя

Про небезпеку повідомили на офіційному Telegram- каналі ДСНС. За прогнозами синоптиків, через значні дощі і танення снігів, рівні води в річках Боржава і Латориця можуть значно підвищитися.

Повінь на Боржаві. Фото: Youtube
Повінь на Боржаві. Фото: Youtube

Очікують вихід води на заплаву междамбового простору на річки Латориця в місті Мукачево. Крім того, через паводкову хвилю на річці Боржава попереджають про перелив автодороги Мукачево-Рогатин в районі села Вільхівка. Рятувальники попереджають про небезпеку швидкого руху. І просять по можливості утриматися від поїздок в зазначені дати по цих автошляхах.