На Тернопільщині суд засудив на пів року за крадіжку 23 тис. грн.

У селі, чоловік зустрівся з жінкою, та дізнався, що пасія всі свої заощадження носить на собі. Зловмисник запросив пасію додому, і коли вона спала – витяг з "сховку" злоти та гривні. Всього на суму майже 23 тисячі грн, повідомляє ТСН.

Суд, засудив горе-кавалера на пів року позбавлення волі. Чоловік скористався довірливістю жінки, запросив її додому та зробив свої "брудні справи".

Перше побачення. Фото: Youtube
Перше побачення. Фото: Youtube

Випадок відбувся у червні 2021 року. Чоловік запросив жінку на побачення та коли дізнався, що у неї на тілі цілий статок – вирішив продовжити стосунки в себе вдома.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Коли жінка заснула, він забрав з ліфчика три тисячі злотих та тисячу грн з сумочки. Ця сума еквівалентна 22 742 грн.

На суді підозрюваний провину визнав. Потерпіла додала, що гроші вона зберігала у "чашці" ліфчика. У червні її запросив в гості підозрюваний і вона погодилась. Жінка залишилась ночувати у кавалера, а коли прийшла додому, то помітила, що її пограбували.

Суд визнав чоловіка винним за частиною 2 ст. 185 КК України та арештував його на пів року. Це рішення ще можна оскаржити у суді, проте навряд чи крадій буде це робити, адже визнав свою провину.

Нагадаємо, раніше українка залишилася без їжі та звинуватила "Нову Пошту" - коробка розірвана, вкрадено майже кілограм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка "вийшла заміж" за мертвого пенсіонера і заволоділа його квартирою, але раділа вона недовго.

Також "Знай.ua" писав, що з моргу викрали речі чоловіка, якого переїхав кортеж Ярославського.