У четвер, 17 лютого, бойовики на Донбасі відкрили вогонь по дитячому садку в Станиці Луганській. Однак на цьому обстріли не закінчилися, снаряд також потрапив у двір Врубівського ліцею.

Як повідомляє Попасненська міська військово-цивільна адміністрація, на момент обстрілу у Врубівському ліцеї перебували 30 учнів і 14 осіб персоналу. 8 учнів та 2 співробітники персоналу перебувають у підвальному приміщенні ліцею, решту дітей забрали батьки.

Обстріли, фото з фейсбук
Обстріли, фото з фейсбук

Також зафіксовано пряме попадання в господарську споруду в селищі міського типу Врубівка. В результаті обстрілів пошкоджено газопровід високого тиску, через це без газу залишилося 70 квартир і 96 приватних будинків. Інформація про постраждалих і масштаби руйнування поки уточнюється.

Обстріли, фото з фейсбук
Обстріли, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Також є інформація про поранену жінку в результаті обстрілу Мар'їнці. На даний момент жінку доставили до найближчого медзакладу. Повідомляється, що снаряд впав, поки вона стояла на автобусній зупинці.

"Сьогодні о 9:50 під час обстрілу м.Мар'їнка множинні осколкові поранення лівої кисті та черевної порожнини отримала місцева жителька 1957 року народження. Каретою швидкої допомоги жінка була доставлена в травматологічне відділення міської лікарні м Курахове. На момент обстрілу жінка перебувала на автобусній зупинці", - сказано в повідомленні.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадавши, наступ не скасовується? Ворог "полив" Захисників України з гранатометів, але бійці ЗСУ вистояли

Раніше Знай писав, окупанти обстріляли дитячий садок на Донбасі: є поранені. Зараз на місце виїхали співробітники ДСНС Луганської області

Також Знай повідомляв, це ВСУ або Call of Duty? Захисники України показали, як знищити ворожі танки за допомогою NLAW