Для всіх автолюбителів з'явилися цікаві новини. Нещодавно один з найбільших китайських автоконцернів Chery запустив у виробництво нову модель кросовера, яка називається Omoda 5.

Цікаво, що модель позиціонується як глобальна, тому не виключено, що вона потрапить і на український авторинок, де китайські машини в останні роки користуються популярністю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації порталу Hyser.ua.

Chery Omoda 5. Фото: MMR
Chery Omoda 5. Фото: MMR

Перший час під капотом нового кросовера буде встановлюватися тільки 1,6-літровий двигун потужністю 197 к.с. Силовий агрегат буде працювати в парі з семишвидкісною автоматичною трансмісією.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Пізніше автомобілісти зможуть придбати версію з півторалітровим мотором, гібридною установкою і навіть повністю електричним двигуном.

Chery Omoda 5. Фото: MMR
Chery Omoda 5. Фото: MMR

Нова модель будується на платформі Tiggo 5x. Його довжина становить 4400 мм, ширина — 1830 мм Колісна база складає 2630 мм. Модель виділяється яскравим і стильним екстер'єром салоном.

Усередині машини водія зустрічає сплющене знизу кермо, повністю сенсорний блок управління системою мультимедіа і клімат-контролем.

Chery Omoda 5. Фото: MMR
Chery Omoda 5. Фото: MMR

У топових комплектаціях салон оброблений шкірою, є панорамний дах і бездротова зарядка смартфонів.

Раніше повідомляли, Skoda представила спортивний хетчбек для любителів швидкості: "м'язистого" малюка назвали Monte Carlo.

Як повідомляв Знай.uа, якість Renault, а габарити Lexus: яким буде новий український кросовер ЗАЗ "Перемога".

Знай.uа писав, на українському ринку з'явиться бюджетний автомобільний бренд, який представить аналог Jeep.