Стрімінговий сервіс Netflix випустив серіал "Вигадана Анна". Відомо, що виробництвом даної стрічки займалася одна з найуспішніших шоураннерів у світі Шонда Раймс (ви легко згадаєте її за такими проєктами, як "Анатомія пристрасті", "Скандал" і "Як уникнути покарання за вбивство"). Цього разу в поле зору Раймс потрапила історія нью-йоркської світської Діви Анни Делві (Анна Сорокіна).

Однак, поки ти, наш дорогий читач, вже шукаєш як подивитися цей серіал, ми розповімо, що ця світська діва, далеко не біла і пухнаста - дівчина 1991 року народження знає, як "висмоктати" все до останньої копійки, а особливо, якщо про неї вже зняли серіал від Netflix. Анна тепер піздаробе на кожній сюжетній лінії.

Про це можна судити по її новій Stories в Instagram, де "аукціон" стартував з 10 тисяч зелених.

Stories Анни Делві, скріншот: Instagram
Stories Анни Делві, скріншот: Instagram

Мало хто здивувався, що німецька шахрайка Анна Делві, яка родом з Росії, яка зуміла обдурити на дуже великі гроші багатіїв Нью-Йорка, так дешево продала свою історію Netflix. Майже $300 тисяч, і їх навіть не вистачить закрити її борги.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Анна Делві, скріншот: YouTube
Анна Делві, скріншот: YouTube

Словом, не варто перейматися, адже вона вирішила монетизувати кожну сюжетну лінію. Хто заплатить більше, той дізнається ім'я реального Чейза. Хлопця, який був її бойфрендом і платив за неї перший час.

Кадр з серіалу "Вигадана Анна", скріншот: YouTube
Кадр з серіалу "Вигадана Анна", скріншот: YouTube

Що ж відомо про цю Анну Делві?

У 2010-х, з'явившись буквально з нізвідки, вона заявила про себе як про багату спадкоємицю з Німеччини і раптом стала постійною героїнею світської хроніки Нью-Йорка: її ім'я не сходило зі сторінок Vanity Fair і New York Magazine, кожен день вона тусувалася з місцевою золотою молоддю, збиралася викупити історичну будівлю на Парк-авеню і відкрити там ані багато, ані мало "Фонд Анни Делві" з елітними магазинами і ресторанами. Ось тільки проблема була в тому, що вся її історія — це брехня.

Раніше повідомляли, "Аферист з Tinder" похвалився новою "пасією": "Тепер дівчата ще більше з ним хочуть".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві засвітився небезпечний мисливець за жіночими гаманцями Саймон Леваєв: дівчатка, будьте обережні.

Знай.uа писав, кредити на 250 тисяч, психлікарня і загроза життю: аферист з Tinder зачаровував дівчат і залишав ні з чим.