Вперше за багато років в Україні за добу не зафіксували жодного смертельного результату внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Цією радісною новиною голова Національної поліції Ігор Клименко поділився під час спеціального телемарафону, присвяченого проведенню Дня єднання.

За словами Клименка, за попередні два дні число дорожньо-транспортних пригод в країні скоротилося на 46%, тобто практично в половину.

"За понеділок і вівторок число ДТП в країні скоротилося на 46%. Вперше за багато років для сорокамільйонної країни вчора у нас не було жодного загиблого в результаті ДТП», - зазначив правоохоронець.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Він також додав, що позавчора, тобто в неділю 13 лютого, був зафіксований один загиблий в автомобільній аварії.

"Якщо подивитися на тиждень тому, у нас за два дні було 13 жертв ДТП", - зазначив Клименко.

Нагадаємо, ДТП з кортежем Ярославського: потерпілого, якого переїхали двічі, впізнали. Подія трапилася 10 лютого на дорозі поруч з Чугуєвим. Там автомобіль збив на смерть пішохода, а після покинув місце події.

Як повідомляв Знай.uа, колишній "Слуга народу" Олександр Трухін після ДТП і спроби втечі в ліс не захотів йти з ВРУ: "довірили люди". Скандально відомий депутат дав інтерв'ю журналістам і сказав, що збирається залишатися у ВРУ.

Також портал Знай.uа писав, що син Єгора Крутоголова з "Дизель-Шоу" потрапив у ДТП в Італії: "вертольотом до лікарні"