Депутат від партії "ОПЗЖ" заявив про намір судитися з чинним президентом США Джо Байденом через висловлювання про війну з Росією.

Про це одіозний політик 16 лютого написав у своєму Telegram-каналі.
Так, стало відомо, що Ілля Ківа готує позов до американського президента Джо Байдена. Депут від "ОПЗЖ" вимагатиме у чинного президента США компенсації за заподіяну йому душевну і психологічну травму.

Кива. Фото: Telegram
Кива. Фото: Telegram

За його словами, нібито моральну шкоду йому заподіяли висловлювання Байдена про напад Росії на Україну. До того ж Ківа заявив, що президент США вбив його віру в демократію Америки.

"Готую позов до міжнародних судів на Байдена: за нанесену мені душевної і психологічної травми його панічними і провокаційними промовами про напад Путіна і війни з Росією. Байден вбив мою віру в американську демократію і незалежність, і правдивість міжнародних ЗМІ. Рекомендую Кабінету Міністрів України також звернутися до міжнародних судових інстанцій щодо компенсації збитків у зв'язку з американськими фейками, які завдали економіці України непоправної шкоди", — написав Ківа.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, скандальний нардеп Ківа знайшов виправдання "втечі" з України і звернувся до Зеленського: "х * їм по роялю возив"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай писав, "кандидат" наук Ілля Ківа видав новий перл у стінах Верховної Ради: "легше тра*нуть, ніж...". Народний депутат Ілля Ківа відзначився новим курйозним висловлюванням

Також Знай повідомляв, математика не його сильна сторона:" кандидат наук " Ілля Ківа не впорався із завданням за 1 клас. Народний обранець Ілля Ківа потрапив у незручну ситуацію з журналістами