З першої столиці України прийшли доволі цікаві новини. Так, в одному з міських супермаркетів сталася дуже нетипова ситуація з "покупцем". Ні, зараз мова піде не про бійки з охоронцями або персонажів, які не хочуть надягати маски - зараз розповімо про те, як справжній папуга влаштував біля каси переполох.

Про цю "пернату" історію стало відомо завдяки відео від інших покупців, які його опублікували в соціальних мережах.

За словами очевидців, у вівторок, 16 лютого, відвідувачі супермаркету помітили на стійці біля каси великого папугу ару. Пернатий розкидав товари, які лежали на полиці й позував для натовпу людей, що зібралася на нього подивитися і познімати на відео.

Папуга в харківському супермаркеті, скріншот: YouTube
Папуга в харківському супермаркеті, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як виявилося, на верхніх поверхах магазину працює контактний зоопарк - звідти Ара і "втік". Люди припускають, що папузі вдалося відкрити свою клітку, після чого він відправився на пошуки пригод по всьому магазину. А першою його зупинкою став супермаркет.

Хоч незвичайний "покупець" і влаштував невеликий погром в супермаркеті, зате своїм виглядом і поведінкою підняв настрій як відвідувачам, так і співробітникам.

Папуга в харківському супермаркеті, скріншот: YouTube
Папуга в харківському супермаркеті, скріншот: YouTube

Також можна помітити дуже цікавий факт, що сам папуга має доволі "патріотичне" забарвлення оперення - блакитний і жовтий, що не може не нагадувати про символізм, адже папуга вирвався на волю саме в День Єднання, 16 лютого.

Раніше повідомляли, українка залишилася без їжі і звинуватила "Нову Пошту": коробка розірвана, вкрадено майже кілограм.

Як повідомляв Знай.uа, українцям почали продавати м'ясо прямо посеред калюжі, але нікого це не хвилює: "Так смачніше?".

Знай.uа писав, ціна злетіла до 50 грн: українцям показали, де можна дешево купити гречку.