На Закарпатті розшукали злочинців, які перед тим втекли з під варти у слідчому ізоляторі.

Перед тим стало відомо, що двоє мужчин застосували силу, та нанесли легкі тілесні ушкодження конвоїру, після чого покинули Виноградівський ізолятор тимчасового тримання. Про це повідомляє Нацполіція у Закарпатській області.

Інцидент трапився вночі, з 15 на 16 лютого. "Обоє чоловіків жителі Виноградова - 29-річні Танчинець Владислав та Спіров Анатолій. Останні напали на конвоїра та чергового, після чого зникли у невідому напрямку", - йдеться у повідомленні. Вони напали на конвоїра та чергового, після чого втікли.

Злочинці. Фото: Нацполіція
Злочинці. Фото: Нацполіція

за фактом втечі осіб з-під варти до ЄРДР сьогодні внесені відомості за ч. 2 ст. 393 КК України (санкція: 5-8 років позбавлення волі). При цьому встановлено, що під час втечі вони спричинили тілесні ушкодження конвоїру та черговому ІТТ, - повідомила речниця.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Крім того, зареєстроване і кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службовими особами ІТТ своїх службових обов’язків, наслідком чого стало допущення втечі двох обвинувачених з-під варти (ч. 1 ст. 367 КК України).

Нагадаємо, раніше українець організовував мітинги на замовлення кураторів з Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поїв, помився і заплатив за розбите скло, дивний злочинець.

Також "Знай.ua" писав, що 46-річний старшина пустив кулю у свого товариша по службі