Стало відомо про те, що в Підмосков'ї військовослужбовець випадково вбив свого товариша по службі одним лише пострілом. Подробиці інциденту.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу Західного військового округу. У військовій частині, яка розташована в Московській області, військовий вистрілив у свого товариша по службі, і тим самим вбив його.

"За доповіддю з місця, вранці 31 Січня військовослужбовець за контрактом, перебуваючи в кімнаті для зберігання зброї, грубо порушив вимоги поводження зі зброєю і зробив мимовільний постріл. В результаті військовослужбовець, що знаходиться поблизу, отримав смертельне поранення",-заявили в прес-службі.

Смерть товариша по службі, фото: Mash
Смерть товариша по службі, фото: Mash

На даний момент проводиться перевірка за фактом загибелі молодого хлопця. Вони повинні були поїхати за секретною документацією, і Владислав Волков вкрай повільно збирався в кімнаті зберігання зброї.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Прапорщик його постійно квапив, і для того, щоб налякати 25-річного хлопця, направив в нього табельний ПМ, після чого пересмикнув затвор.

Військові, фото: скріншот з відео
Військові, фото: скріншот з відео

Пістолет не стояв на запобіжнику, постріл стався мимовільно.

46-річний старшина Магомед Олігов сам зазначає, що знаходиться зараз в шоковому стані, і абсолютно не пам'ятає, як це сталося.

зброя в руках, фото Pxhere
зброя в руках, фото Pxhere

Що йому світить після цього інциденту-невідомо. Потрібно дочекатися офіційного рішення співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, розстріл військових у Дніпрі: 22-річна Жанна Шарова прийшла до тями, а Артемію Рябчуку загрожує довічне ув'язнення

Раніше повідомлялося, що самому молодшому - 23, найстаршому - 51 рік: історії та обличчя героїв АТО, яких Україна втратила в січні

Також, коп прострілив напарнику ногу після Дрімучого нагляду за злочинцем у лікарні