Терал Крістессон був знайдений п'ючим пиво і ївшим креветки після того, як розбив вікно в будинку в Нью-Мексико, і поліція заявила, що чоловік вибачився і залишив гроші, щоб його полагодили.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Озброєний грабіжник насолоджувався розкішшю, коли їв креветки, пив пиво і приймав ванну, перш ніж вибачитися перед поліцією за злом і проникнення.

Зловмисник залишив 200 доларів, щоб полагодити розбите їм вікно, і сказав домовласникам, що йому просто потрібно тепле місце для сну.

Поліція Санта-Фе відвідала місце злочину в Нью-Мексико, де зловмисник Терал Крістессон був знайдений п'ючим пиво і поїдає креветку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Креветки
Креветки

Повідомляється, що чоловік увійшов до його будинку тільки для того, щоб знайти 34-річного грабіжника в своєму будинку з гвинтівкою типу AR, згідно з судовими документами, поданими в магістратський суд округу Санта-Фе.

Загарбник вибачився перед домовласником, сказавши, що йому потрібне місце для сну, і поклав 200 доларів на стілець, перш ніж скласти пістолет у спортивну сумку і тихо піти.

Як повідомляє New York Post, Кристессон проник в будинок через розбите їм вікно.

Терал Крістессон
Терал Крістессон

Домовласник повідомив поліції, що "чоловік був вкрай збентежений і вибачався за ситуацію".

Коли його запитали, чому Крістессон був у будинку, він сказав, що "його сім'я була вбита в Східному Техасі, і він втікав від когось", сказавши, що його машина зламалася приблизно в 100 милях від Санта-Фе.

Нагадаємо, що у мережі показали, як касирка провчила грабіжника.