Українські військові, які захищають Україну в зоні ООС, привітали українців із Днем єдності. При цьому українські захисники зазначили, що вони як ніхто знають, що таке єдність.

Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк під час марафону до Дня єдності наголосив, що саме завдяки єдності українська армія вже восьмий рік стримує ворога. До того ж він подякував українцям, які як у 2014, так і зараз підтримують ЗСУ.

За словами Олександра Павлюка, Збройні сили України 2022 року кардинально відрізняються від тих, що були раніше. Зараз військові підготовлені, мотивовані, добре оснащені.

Олександр Павлюк, скріншот
Олександр Павлюк, скріншот

"Ми не тільки стримуємо агресора, але й розвиваємося, стаємо сильнішими. Щодня ми відчуваємо допомогу всього українського народу. Кожного дня нас підтримують, забезпечують та вірять. Дякуємо за це, ми вистоїмо. Основна наша сила в єдності та вірі, що ми не можемо зрадити наших рідних і близьких. Ми до кінця будемо захищати майбутнє наших рідних і дітей. Вірте Україні та ЗСУ і ми переможемо", – сказав Павлюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що 14 лютого президент України Володимир Зеленський заснував День єднання українців, яке відзначають 16 лютого. Саме цей день багато хто на Заході називав днем потенційного вторгнення Росії в Україну.

Олександр Павлюк, скріншот
Олександр Павлюк, скріншот

У День єднання на провідних загальнонаціональних та регіональних телеканалах проходить Марафон єднання #UAразом. Під час ефірів підійматимуть важливі суспільно-політичні питання, які цікавлять та турбують українців.

Нагадаємо, захисники України показали, як знищити ворожі танки за допомогою NLAW. Військовослужбовці відпрацювали вихід на вогневий рубіж і виконали початкову вправу стрільб з протитанкових ракетних комплексів

Раніше Знай писав, українські воїни показали, із чим зустрінуть ворогів на кордоні: "Завжди готові до захисту!". Військові заспокоїли українців перед небезпекою російської навали

Також Знай повідомляв, День Єдності: депутати влаштували у Раді "парад" вишиванок, селфі і концерт під трибуною