У Збройних силах України сьогодні, 16 лютого, вшановують пам’ять військових журналістів, які загинули під час виконання своїх професійних обов’язків. Про це нагадали в Генеральному штабі ЗСУ.

Там додали, що журналісти на рівні з військовими присвятили своє життя незалежній і вільній Україні, і варто визнати їхні мужність і відданість благородній справі.

У ЗСУ нагадали, що військові журналісти, не зважаючи на небезпеку та специфіку своєї професії, не зраджують своєму головному принципу і продовжують вчасно надавати суспільству правдиву інформацію про події на фронті.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

«Висловлюю щиру вдячність військовим журналістам, офіцерам зв’язків з громадськістю та воєнкорам за почесну місію донесення правди до співгромадян і всього світу. Ваша робота є невід’ємною і важливою складовою нашої спільної боротьби за свободу й незалежність України. Не зупиняйтеся, готуйте нові повідомлення, сюжети й репортажі. Від них залежить бойовий дух наших воїнів, спокій наших родин, стійкість нашої нації, довіра наших союзників», - наголосив у своєму зверненні до журналістів начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Навчання ЗСУ з NLAW і M-141, фото: Facebook
Навчання ЗСУ з NLAW і M-141, фото: Facebook

«Хочу наголосити, що жодному журналісту, який перебував на війні, не дали учасника АТО, хоч, як ми бачимо, вони теж гинуть… і за життя вносять вагомий вклад в справу, особливо це треба для самих солдатів в підняті бойового духу, щоб вистояти проти скаженого, як зовні так і в середині країни», - наголошують у коментарях українці.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

Крім того, у ЗСУ показали українські танки і запевнили, що готові до будь-якого розвитку подій на кордонах держави.

«ЗСУ завжди готові до захисту України!», - заспокоюють співвітчизників наші воїни.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

Раніше повідомляли, це ЗСУ або Call of Duty? Захисники України показали, як знищити ворожі танки за допомогою NLAW.

Як повідомляв Знай.uа, десантно-штурмові війська ЗСУ показали українцям на що здатні: прийдуть на допомогу з будь-якої точки на карті.

Знай.uа писав, ЗСУ знищили безпілотник ворога над Донбасом у відповідь на обстріли.