Володимир Зеленський відзвітував про розмову з прем'єр-міністром Японії Фіміо Кушида. Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі українського президента.

За словами Володимира Зеленського, розмова від двох політиків зайшла про безпеку, мирне врегулювання, а також про частину інфраструктурних проектів.

"Вперше поговорив по телефону з Прем'єр-міністром Японії @fumio_kishida. Обговорили виклики безпеки, консолідацію міжнародних зусиль, мирне врегулювання дипломатичним шляхом, інфраструктурні проекти. Дякуємо за підтримку нашої країни🇺 🇦 🇯 🇵", - повідомив він.

Крім цього, Володимир Зеленський опублікував пост в Instagram, розповівши про те, як спілкувався з прем'єр-міністром Італії Маріо Драгі. Він зазначив, що головною темою бесіди стали виклики безпеки перед Україною та країнами ЄС.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"для нас важлива допомога Італії у зміцненні оборонних можливостей нашої держави", - зазначив він.

Знай.ua писав, що Іван Ургант вирішив пожартувати про перенесення війни між Росією і Україною: "це не Олімпіада, дати можна рухати...". Приводом для такої заяви від телеведучого стала дата "16 лютого", коли Російська Федерація нібито повинна здійснити військове вторгнення на територію України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський заявив про підвищення зарплат українським захисникам на 20-30%.

Також "Знай.ua" писав, що на думку нардепа, влада тисне на білий бізнес, щоб контролювати всі грошові потоки в державі