"Українську збірну тренував Тассотті": футбольний експерт негативно висловився про Андрія Шевченка

15 січня 2022 року стало відомо, що відомий український футболіст Андрій Шевченко був звільнений з посади головного тренера італійського футбольного клубу "Дженоа". Керівництво ФК до матчу в 1/8 Кубка Італії дали Шевченку шанс, але "Дженоа" програла "Мілану". Тепер же чоловік знаходиться в активному пошуку нової команди.

Найвірогіднішим варіантом є збірна Польщі. Однак не всі раді Шевченку на новому місці. Як повідомив Збігнєв Бонек, Шевченко не тренував збірну Польщі.

Андрій Шевченко. Фото: Instgaram
Андрій Шевченко. Фото: Instgaram

Українським чиновникам можуть заборонити виїзд з країни на законодавчому рівні: що відомо

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Верховній Раді України зареєстрували законопроект, що передбачає заборону виїзду з країни чиновникам на період воєнного стану. Цей законопроект пропонує, щоб у період воєнного стану обмежити виїзд з України народним депутатом, членам КМУ, чиновникам, головам ОДА, РДА, державним службовцям категорії "а", керівникам ЦОВВ у т.ч. зі спеціальним статусом, керівників підприємств і так далі.

Ольга Совгиря зазначила, що приєднується до цієї ініціативи, до того ж на засіданні профільного комітету пропонуватиме доповнити зазначений перелік посадових осіб суддями Конституційного Суду України.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Вова Остапчук похвалився підгорілою попою молоденької дружини: не витримала "райського" сонця

Цього разу Володимир Остапчук показав неймовірні кадри зі своєї захоплюючої подорожі. Телеведучий відправився перезимувати залишилися дні лютого на райські Мальдіви з молодою дружиною Христиною Гірник. Артист влаштував невеликий рум-тур по їх орендованій віллі, яка на перший погляд виглядає дуже розкішно. Панорамні вікна, казковий вид на Індійський океан, просторі кімнати.

У кадр також потрапило напівголе тіло його дружини в яскраво-синьому купальнику. Фігура у Христини відмінна-стрункі ніжки, витончені вигини і округла попа. Дівчина зазначила, що вона вже встигла трохи підгоріти на пекучому сонечку, показуючи на камеру свою червону спину на підтвердження.

Христина Гірняк, фото з Instagram
Христина Гірняк, фото з Instagram

ПриватБанк і Міноборони зазнали хакерської атаки: не працюють годинами

15 лютого, кілька державних сайтів зазнали масованої DDoS-атаки. Протягом декількох годин доступу до сайтів Приватбанку, Ощадбанку та Міноборони - немає. При заході на сайти зазначених установ або видає помилку, або не завантажується сторінка. Скріни своїх гаджетів поширюють українці через соціальні мережі.

У роботі "Ощадбанку" також триває масштабний збій по всій Україні не працюють банкомати, термінали самообслуговування, спостерігаються проблеми з оплатою в POS-терміналах, а також в роботі додатка "Ощад 24/7" і електронних сервісів банку.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

З моргу викрали речі чоловіка, якого переїхав кортеж Ярославського: дуже важливі докази

Стало відомо, що з моргу були вкрадені важливі докази у справі смертельної ДТП за участю українського бізнесмена Олександра Ярославкого, а саме - речі вбитого чоловіка. Докази повинні були пройти експертизу, але пропажу помітили 12 лютого.

Як повідомив Монастирський, за цим фактом провоохоронцями було проведено 11 невідкладних обшуків і відкрито кримінальне провадження за статтею "приховування речових доказів". Відомо, що злому не було. Хто саме вкрав речі і як, будуть встановлювати органи.

Олександр Ярославський
Олександр Ярославський