Мама школярки розповіла, як під час поїздки з однокласниками до Карпат вчитель, який їх супроводжував дозволяв дітям вживати спиртне та навіть чіплявся до її доньки.

Про це мама дівчинки пані Олена написала у фейсбук-спільноті "БАТЬКИ SOS".
Так, жінка розповіла, що з суботу, 12 лютого відпустила свою доньку разом з однокласниками та вчителем у подорож до Карпат. Дівчинка тільки після Нового року перейшла до нової школи, тому мама особисто привезла її на потяг, аби познайомитися з вчителем, який їх супроводжуватиму. Той запевнив, що все буде добре та сказав телефонувати у будь-який час у разі потреби.

Потяг. Фото: YouTube
Потяг. Фото: YouTube

"Як потім з'ясувалося, вчитель там і сам пив, і дозволяв дітям пити. Моїй доньці стало погано, проте мені ніхто не дзвонив. Після 17 години мені дзвонить донька і каже що вчитель ліз до неї цілуватися. Вона як могла закривалася від нього, але він 4 рази ліз до неї цілуватись, а потім і взагалі поліз під футболку. Донька влаштувала скандал, Педагог спочатку просив її забути про це, потім пішов агресивним шляхом і почав налаштовувати інших дітей проти неї", - розповіла мама школярки.

Пані Олена перелякалася за доньку та вирішила їхати до селища у Карпатах, де перебувала її донька разом з однокласниками. Їй було їхати близько трьох годин, але вирішила не чекати так довго тому викликала поліцію. Поки правоохоронці були в дорозі, за словами мами дівчинки всі почали її цькувати та навіть хазяйка будиночку заявила, що вона такі їй проблеми влаштувала.

Поліція. Фото: скріншот youtube
Поліція. Фото: скріншот youtube

"Донька була у лігві вовків одна поки не приїхала поліція. Поліція мені телефонувала і казала, щоб я звісно сама думала як чинити, але педагог п'яний. Коли я приїхала, поліція також наполягала на заяві. Педагог поводився агресивно із поліцією, а також розказував нісенітниці про мою доньку. У результаті ми написали заяву, поліція брала тести на алкогольне сп'яніння (у моєї доньки показало 0), допитувала усіх". - розповіла пані Олена.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще
Наступного дня ситуація продовжилася, і мамі дівчинки зателефонував вчитель, який чіплявся до її доньки. Він намагався розв'язувати це питання мирно та пропонував вибачитися. Жінка домовилась у понеділок з ним зустрітись і поговорити.

"Наступного дня я дізнаюсь що він і досі розказує нісенітниці про мою доньку і налаштовує всіх проти неї. Тож ми вирішили йти до кінця. Адвоката нібито знайшли. Зі школи мені поки ніхто не дзвонив, класний керівник слухавку не бере (навіть від поліції), повідомлення ігнорує. Директора у понеділок у школі не було, буду у вівторок розмовляти. У доньки сильний стрес, дуже пригнічена, потрібна підтримка психолога", - підсумувала вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, у школі обвалилася стеля просто під час уроку, дитина отримала травми: кадри з місця НП