В ексклюзивному випуску ток-шоу "Говорить Україна" з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать у вівторок, 18 січня, на телеканалі "Україна", розкриється сімейна драма, що сталася в Кіровоградській області. Рік тому життя щасливої родини Людмили зруйнувалася назавжди. Спочатку від хвороби помер батько, а вбиту горем матір немов підмінили. Рівно через рік з дня похорону коханого жінка написала відмову від трьох молодших дітей. Тепер у свої 19 років Людмила вранці вчиться, потім працює в їдальні, а ввечері з сумкою домашньої їжі йде в лікарню відвідувати молодших сестричок і братика. Чому мама написала відмову від рідних дітей? Як малюкам жилося після смерті батька і яким зізнанням шокує 16-річна школярка, стане відомо в студії.

Їх туди відправили після того, як мама написала відмову від них. Співробітники соцслужби незабаром повинні будуть його перевести.в інтернат, де вони проведуть найближчі кілька років. Людмила, яка продовжує піклуватися про брата і сестер зазначила, що раніше у них була нормальна, ціла сім'я. Дитинство було абсолютно нормальним, як і у всіх дітей. Вдома завжди було чисто, наготовлена їжа, а мама з татом днями пропадали на роботі. У них ніколи не було скандалів, але, в один момент все пішло шкереберть. Півтора роки тому батько захворів, і у нього були проблеми з печінкою. Чоловік помер, і з того моменту маму зовсім не впізнати.

Олексій Суханов, фото: телеканал "Україна"
Олексій Суханов, фото: телеканал "Україна"

"У якийсь момент у мене склалося враження, що вона взагалі забула, що у неї є діти. Мама кинула роботу, перестала готувати їжу, прибирати вдома, навіть спілкуватися з нами! Кожен з нас став жити сам по собі. Сестри і брати походили на безпритульних", - розповіла Людмила.

Дівчинка намагалася оформити опіку над молодшими сестрами і братом, однак, так як у неї немає власного житла, їй цього зробити не дозволили. Тому, вона пішла просити допомоги у власної тітки, яка прихистила дітей. Потім 16-річна Оля не слухала дорослих, прогулювала школу, і абсолютно не реагувала на зауваження. Після цього чоловік тітки відвіз її до співробітників соціальної служби, де йому сказали, що якщо заберуть одну дитину, то і інших теж. Той був у повному розпачі, і відвіз в соціальну службу всіх.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Журналістам Оля зізналася, що шкодує про свою поведінку і розповіла, що не хоче повертатися до рідної мами. За словами дівчини, після смерті батька до матері щодня приходили якісь чоловіки. Вони приставали до Олі, стосувалися її інтимних місць. Вона кричала, кликала матір, яка сиділа в сусідній кімнаті, але жінка не реагувала.

"Згодом мати вирішила на мені заробляти. Одного разу, коли до матері прийшов якийсь чоловік, вона підійшла до мене, почала тягнути за руку, вдарила по обличчю, і наказала йти займатися сексом. Я оборонялася, кричала, а мати відповіла, що їй пропонували за секс зі мною 200 грн. або пляшку горілки. Я вирвалася і втекла через кватирку. Так відбувалося мало не щодня! Одного разу я навіть руку об скло собі порізала, коли тікала! Зазвичай я ховалася у свого друга", - зізнається Оля.

Кого з дітей готова мама забрати до себе? Як прокоментує історію психолог, і яку таємницю розповість Оля в студії ток-шоу, стане відомо на каналі "Україна".

Нагадаємо, що "Розбитий ніс, синці під оком": іноземець влаштував пекло дружині-українці і спробував відібрати маленького сина

Раніше повідомлялося, що замую старшу маму України 76-річну Валентину підозрюють у незаконному використанні яйцеклітини: виховуватиме інша жінка?

Також, після розлучення-чужі люди? Хто має право на утримання після розірвання шлюбу.