У середу, 16 лютого, погода в Україні вже традиційно буде теплою і комфортною. Трохи дощу і мокрого снігу все ж очікується в західних областях. Але температура повітря не впаде, вдень максимум до +8 градусів, а ось вночі очікується мороз, що бадьорить.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +5 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +3 до +7 градусів, вночі – від -1 до -4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +6, вночі – від 0 до -8 градусів.

У східних регіонах – вдень від +3 до +7, вночі – від -1 до -9. На півдні температура повітря - від +5 до +8 градусів вдень, нічна – від +2 до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Погода на 16 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 16 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 16 лютого в Україні

16 лютого вшановується пам’ять праведних Симеона-Богоприємця, Ганни-пророчиці та Власія Кесарійського. З цього дня у давнину розпочиналось лагодження — підготовка інструменту для весняного посіву. З цього приводу люди говорили: “На лагодження дід встає вдосвіта — лагодить збрую літню і бороду столітню”. На Власія часто бувають великі калюжі. Але тепла погода цього дня рідкість, адже 16 лютого відоме власієвськими морозами.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною