Стало відомо про те, що весна в цьому році може наступити набагато раніше. Синоптики прогнозують прихід швидкої метеорологічної весни. Що про це відомо.

Такий прогноз був зроблений відомим синоптиком Ігорем Кибальчичем. На його думку, В найближчий тиждень українців чекає мінлива і тепла погода, і в деяких регіонах середньодобова температура може вирости вище 0, а це значить - метеорологічна весна вже на порозі.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

До середи у всіх областях буде суха і безхмарна погода, але з температурними коливаннями.

"Вночі всюди будуть спостерігатися морози, місцями навіть нижче -10°, а ось в денний час досить високе лютневе сонце буде здатне прогрівати повітря до позитивних значень", — розповів він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

З 17 лютого підуть опади, і почнуться вони з західних областей. В основному це буде дощ з мокрим снігом, а також значно посилиться вітер. Середня температура повітря підвищиться, а морози ночами поступово почнуть відступати.

"Таким чином, протягом найближчого тижня температурний фон виявиться вище норми в більшості регіонів" - говорить синоптик.

Можна сміливо говорити вже про те, що весна поруч, і почнеться вчасно. Тому, потерпіть трохи.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

При цьому, раніше повідомлялося, що березень буде досить прохолодним, і буде швидше нагадувати грудень. А ось справжнє потепління прийде ближче до квітня. Так це чи ні - покаже лише час.

Нагадаємо, що поки в Україну прийшло аномальне потепління, Далекий Схід засипало заметами снігу: скасовані автобуси і поїзди

Раніше повідомлялося, що на станції "Академік Вернадський" встановили температурний рекорд: весна настала швидше, ніж в Україні

Також, українські полярники голими руками і лопатами "вигрібаються" зі станції "Вернадський", такого снігу не було років 20