Українці почали отримувати повідомлення з невідомого закордонного номера про те, що банкомати ПриватБанку тимчасово не працюватимуть з 15 лютого. Про це пише інформаційний портал glavcom.

Клієнти ПриватБанку почали отримувати SMS-повідомлення про припинення роботи банкоматів починаючи з 15 лютого. Нібито з технічних причин. Повідомлення надсилаються з невідомого закордонного номера.

ПриватБанк. Фото: Youtube
ПриватБанк. Фото: Youtube

Прессекретар ПриватБанку Олег Серга прокоментував ситуацію, зазначивши, що фінустанова не має ніякого відношення до даних повідомлень, які надходять українцям з невідомих номерів.

Він припустив, що розсилка SMS координується з Росії і спрямована на дестабілізацію ситуації всередині України і ще більшої паніки серед населення.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Повідомлення. Фото з соцмережі
Повідомлення. Фото з соцмережі

"Ймовірно, це є одним з елементів інформаційної війни і нагнітання істерії", - зазначив Олег Серга.

У ПриватБанку запевнили, що ніяких приводів для паніки немає і установа продовжує працювати в штатному режимі.

Раніше Знай писав, українці скаржаться на "крадіжку" грошей ПриватБанком під виглядом комісії: "Нібито був переказ". Клієнт написав скаргу на тематичному сайті, пояснення не переконливі.

Також ми писали, ПриватБанк довів клієнта до відчаю, не хочуть розривати договір: "До кінця днів буду...". Клієнт обурений якістю обслуговування у відділеннях ПриватБанку.

Нагадаємо, українцям телефонують "з ПриватБанку" і виманюють дані, всі паролі у шахраїв: "Їх покривають". Українка звинуватила співробітників ПриватБанку в участі в схемі обману.