В Україні почнуть частіше зупиняти водіїв і більш ретельно перевіряти. Це пов'язано з тим, що поліція почала працювати в посиленому режимі. Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив глава МВС Денис Монастирський.

Міністр заявив, що на вулицях буде більше поліції для контролю за правопорядком. Також більше уваги буде і до водіїв. Він заявив, що автомобілі будуть зупиняти частіше і ретельніше перевіряти.

Денис Монастирський, скріншот: Youtube
Денис Монастирський, скріншот: Youtube

"Стосовно посиленого режиму несення служби. Йдеться про те, що посилення буде охорони об'єктів критичної інфраструктури. Це нормальна практика, якщо надходить така інформація. Буде більше присутність поліції на вулицях, будуть більше зупиняти, перевірити автомобілі і я прошу водіїв з розумінням поставитися до цього", - заявив глава МВС.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У той же час Денис Монастирський підкреслив, що будь-які обмеження для українців вводиться не будуть, це можливо тільки в разі повномасштабного наступу РФ і введення воєнного стану.

Але ніяких обмежень конституційних прав звичайно не буде, тому що такі обмеження вводяться тільки в разі введення воєнного стану. Поки що про це не йдеться. Я впевнений, що об'єднавшись ми всі зможе пройти непростий, тривожний час", - сказав Денис Монастирський.

Раніше Знай писав, штрафи за паркування на місцях для інвалідів: тепер водіям доведеться двічі подумати перед тим, як повернути ключ запалювання.

Також ми писали, водіям розповіли, як можна оскаржити штраф від фантомів: полювання на порушників триває.

Нагадаємо, поліція штрафує українських водіїв за "старі" права: до 3400 тисяч гривень відповідальності.