Митрополит Епіфаній вирішив висловитися стосовно можливої військової агресії з боку Російської Федерації. Він вважає, що ми не повинні боятися.

Новий пост з'явився на сторінці митрополита в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує передплатників новими публікаціями, в яких висловлює свою думку на той чи інший рахунок.

Цього разу він зазначає, що за часів занепокоєння і загрози повномасштабної війни з боку Російської Федерації ми не повинні боятися, і дозволяти паніці заволодівати нами.

"Ми, як народ, повинні бути готові визначити противника, якщо він все ще наважується, порушуючи закони Божого і людини, помножити їх злочинами, якщо він наважився від прихованої війни, яку Москва призводить до України на восьмий рік поспіль, піти на відкриту війну. Правда - на нашому боці, на боці українського народу, яка бореться за свій дім і їхню землю, а не для когось ще, бореться за свободу, а не для поневолення. І є правда - є Божа допомога і перемога" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

І навіть незважаючи на те, що українські військові готові дати відсіч, справжня мета України - мир. Але світ не в окупації, а світ справедливий.

"Тому, як настоятель Православної церкви України благословляю 15 лютого, у всіх храмах підняти посилені молитви за Україну, за перемогу правди і справедливого миру, для наших солдатів" - підсумував митрополит.

Нагадаємо, що Митрополит Епіфаній розповів, що змінилося в Україні за 30 років і "передрік" майбутнє: "Бог на нашому боці"

Раніше повідомлялося, що Митрополит Епіфаній розповів про диво Боже на День Соборності України 22 січня

Також, митрополит Епіфаній розповів, як просити Бога за щастя найближчої.