У Харкові військовослужбовець вирішив оригінально зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Він зібрав товаришів по службі і влаштував сюрприз на плацу. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

20-річний Денис познайомився зі Світланою в Академії півтора року тому на заняттях з рукопашного бою. Військовослужбовець відразу зрозумів, що вона та сама. Військовослужбовець вирішив оригінально попросити руки коханої і влаштував цілу спецоперацію, щоб все пройшло урочисто.

Пропозиція руки і серця. Фото: скріншот youtube
Пропозиція руки і серця. Фото: скріншот youtube

Згідно з легендою, бійці Національної гвардії знімали ролик до Дня святого Валентина. На плацу вишикувалася сотня військових у формі серця, а центрі стояла 24-річна Світлана. Дівчина на камеру вітала харків'ян зі святом як раптом до неї підійшов коханий з кільцем і квітами. Військовослужбовець встав на коліно перед дівчиною і почув, то заповітне "Так".

Пропозиція руки і серця. Фото: скріншот youtube
Пропозиція руки і серця. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Відзначається, що дівчина погодилася стати дружиною без будь-яких коливань. Після цього до закоханих підбігли їхні товариші по службі і привітали пару.

Раніше Знай писав, кулеметник Богдан був шахтарем і заробляв у Польщі, але любов до України привела на фронт: історія про справжню мужність.

Також ми писали, "як тільки бачив, кров закипала": 22-річний воїн ЗСУ зізнався, що змусило його покинути звичне життя і піти на фронт.

Нагадаємо, Світлана кинула роботу в школі і почала лікувати душі військових на Донбасі: "шкодую, що не зробила це раніше". Жінка довгий час працювала психологом в школі, але в 2014 році вирішила стати офіцером.