Міністр оборони Олексій Резніков прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні. Він зазначив, що розвідка веде цілодобовий моніторинг на кордоні і зіставляє дані з інформацією партнерів. Про це він розповів в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

Олексій Резніков заявив, що на даний момент не бачить приводів для введення воєнного стану в країні. Також вводити особливий правовий режим не буде для врегулювання медійної атмосфери. Міністр заявив, що робити цього категорично не можна, адже Україна демократична країна.

Олексій Резніков. Фото: Youtube
Олексій Резніков. Фото: Youtube

"Я переконаний, що для введення стану особливого правового режиму немає підстав. Тільки заради того, щоб врегулювати або унормувати медійну атмосферу і простір, ні в якому разі цього робити не можна", - сказав міністр.

Олексій Резніков, фото з фейсбук
Олексій Резніков, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Глава Міноборони зазначив, що впевнений в тому, що Україна зможе подолати цю кризу, яка в першу чергу має інформаційний характер. Він додав, що воєнний стан буде вводитися тільки в тому випадку, якщо противник піде на ескалацію і припинить кордон України. Втім, міністр сподівається, що повномасштабного вторгнення не буде.

Раніше Знай писав, глава Міноборони здзвонився з Білоруссю, щоб розповісти про військові навчання України: "Заради відновлення".

Також ми писали, ЗСУ показали, які "валентинки" приготували для ворога: велич і міць, від яких здригається земля. Міноборони мило привітали українців зі святом.

Нагадаємо, Міністр оборони прибув з екстреними новинами в Раду: військові бази "на воді" і 130 тисяч осіб з боку РФ. Олексій Резніков прокоментував повідомлення про нарощування військових сил на кордонах.