У Міністерстві оборони України вирішили привітати українців з Днем святого Валентина, і навіть зробили свою валентинку у вигляді вітального ролика.

Новий пост з'явився на сторінці Міністерства оборони України в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про головні новини пов'язані з військовою сферою.

"Валентинка від Збройних сил України" - йдеться в повідомленні під постом.

У самому ролику показані самі військові, військова техніка, і всі вони в дії. Захищають нас з вами кожен день, бережуть світ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окремим постом була опублікована ще одна валентинка, де разом з картою України красується напис "Люблю Збройні Сили України".

Варто відзначити, що Міністр оборони України Олексій Резніков і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі російської загрози запевнили українців, що Збройні сили дадуть гідну відсіч окупантам, якщо вони наважаться на наступ.

ЗСУ, фото: вільне джерело
ЗСУ, фото: вільне джерело

Чутки про можливе вторгнення Російської Федерації на територію України ходять вже давно, і не так давно в американських ЗМІ також з'явилася дата - 16 лютого. Так це буде чи ні, покаже лише час. При цьому в Кремлі заперечують таку можливість.

Нагадаємо, що замість того, щоб боротися із зовнішнім ворогом, українська влада воює з власним бізнесом-експерт

Раніше повідомлялося, що защитники на Донбасі звернулися до українців з проханням не панікувати через можливий наступ Росії: "Реально оцінюємо ситуацію"

Також, "Очі передової": фотограф показав погляди українських захисників, які щодня бачать війну.