У Полтавській області, у місті Кременчук, легковий автомобіль протаранив тролейбус із пасажирами. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, інцидент трапився на проспекті Лесі Українки. Там посеред дороги зіткнулися автомобіль марки «Mitsubishi Carisma», за кермом якого був 32-річний водій, та міський тролейбус під керуванням 34-річного водія.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій легкового автомобіля, пасажир громадського транспорту 1957 року народження та кондуктор 1972 року народження.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

"Всі вони отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської клінічної лікарні Кременчука”, - йдеться у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці повідомили, шо за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження) ККУ.

Що стало причиною аварії та її точні обставини наразі з'ясовуються.

Нагадаємо, в Україні набувають чинності обмеження на керування авто без підготовки: кого це стосується. У сервісних центрах МВС вважають що нові норми у посвідченні водія є елементом міжнародної транспортної політики.

Також Знай писав, водійка тролейбуса вела транспорт, не відриваючи очей від сматфона - ще й гроші за проїзд встигала брати. Українці обурені діями жінки та деякі вимагали її звільнити

Раніше Знай писав, спочатку гальмують перед камерами, а потім "дають по газах": експерт з автофіксації назвав головні причини ДТП