В західних ЗМІ з'явилася інформація про припинення польотів над небом України через зростання загрози російської агресії.

Проте, за повідомленням Миколи Тищенка, який є заступником голови Комітету транспорту та інфраструктури, у Мінінфраструктури спростовують таку інформацію. Відповідна заява з'явилася у Telegram-каналі Тищенка.

Тищенко пише, що подав депутатський запит до Державної авіаслужби:

"Як заступник голови Комітету транспорту та інфраструктури, щоб остаточно прояснити ситуацію, направляю депутатський запит до Державної авіаційної служби України".

Літак. Фото: Youtube
Літак. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тищенко звернувся до депутатів та колег не сіяти паніку та не гнатися за "сенсацією".

"Ми зараз маємо триматися у строю і не піддаватися паніці", - зазначив нардеп.

Тищенко звинуватив депутата Гончаренка у сіянні паніки: "Особисто для Олексія Гончаренка та його фракції куплю заспокійливе", - заявив нардеп.

Також депутат звернувся до українців, та закликав 14 лютого привітати коханих та свої половинки зі святом, днем святого Валентина.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, у засобах масової інформації з'явилася інформація, що над Україною може з'явитися безполітна зона. Таку інформацію надали в Avianews, з посиланням на декілька джерел.

"Страхові компанії попередили авіаперевізників про те, що страховка перестане покривати польоти", - йдеться у повідомленні.

За даними джерел видання, польоти в Україну можуть зберегти лише поодинокі авіаперевізники – наприклад, Turkish Airlines, які до останнього літали до Кабулу попри бойові дії неподалік аеропорту.

Нагадаємо, раніше через "ситуацію в країні" український літак SkyUp екстрено сів у Кишиневі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в "Укрзалізниці" заїкнулися про подорожчання квитків, не планують, але.

Також "Знай.ua" писав, що один з популярних авіаперевізників поділився з українцями добіркою порад для безпечної, спокійної та комфортної подорожі