Минулого року "Укрзалізниця" щомісяця підіймала ціну на квитки на 2%, цього року планують сюрпризи для пасажирів.

У прямому ефірі 1+1 член правління "Укрзалізниця", керівник пасажирського відділення Олександр Перцовський розповів про цікаві "плюшки" для клієнтів. Він заявив, що подорожчання квитків цього року не буде.

Перцовський повідомив, що подорожчання не планується. Навпаки, компанія хоче відновити пасажиропотік, який був до "ковідних" часів.

Він розповів, що у Києві запустили лаунж-зону, де можна зачекати на потяг безкоштовно, але власникам квитків певних категорій. Також представник "Укрзалізниці" розповів що подібні лаунжі запустіть цього року у всіх містах-мільйонниках.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

У березні тестуватимуть додаток "Укрзалізниця", в якому можна буде купувати квитки онлайн. Вже зараз їх купують у месенджерах, а спільними QR-кодами йдуть прямо до вагона без необхідності обмінювати його в касі на паперовий квиток.

Звернули увагу і не лише на обслуговування на вокзалах. У вагонах будуть QR-коди, завдяки яким поскаржитися на якість обслуговування або вагон можна під час поїздки.

Також у вагоні можна буде поскаржитися на обслуговування. Олександр заявив, що цей рік буде націлений на повернення українців до залізниці. Цікаві бонуси, які стосуються бронювання квитків та купівлю наперед.

Нагадаємо, раніше екснардеп звинуватив канал "Дом" в цензурі через незручні питання Лещенку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" готує рейси Київ-Варшава - їхати всього 4 години

Також "Знай.ua" писав, що залізничників змушують косити бур'ян посеред зими