З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли сумні новини матеріального характеру. Справа в тому, що мешканка Підмосков'ї несподівано для себе дізналася, що є боржником перед податковою службою. Її борг становить 28 млн рублів, що в гривнях приблизно 10 мільйонів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих видань.

Відомо, що "боржницю" звуть Катерина Семихатова, яка до слова, є онукою радянського вченого-хіміка Сергія Миколайовича Семихатова.

Податкова, скріншот: YouTube
Податкова, скріншот: YouTube

В один день жінка заглянула в Особистий кабінет Федеральної податкової служби (ФНС) і здригнулася від багатомільйонної заборгованості.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного
Показати ще

З'ясувалося, що від її імені хтось подав декларацію про величезні доходи в банку Грузії за 2018 рік, податок прийшов "адресату".

Жінка в цілковитому шоці: таких грошей вона не заробляє, в Грузії в цей час не була. Довелося найняти адвоката, написати заяву в поліцію - тепер чекають розгляду з податковою.

Також варто нагадати нашим читачам, що в останні кілька місяців активізувалися телефонні шахраї, зловмисники вимагають у людей номер банківської карти, термін її дії та інші платіжні дані, після чого до копійки підчищають рахунки довірливих абонентів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Раніше повідомляли, українець поскаржився на "ПриватБанк" через 50-тисячний кредит - начебто сплатив, а він не зник.

Як повідомляв Знай.uа, українка шість років приховувала смерть матері заради грошей: отримувала соцвиплати за покійну.

Знай.uа писав, у додатку "Дія" українці зможуть подавати заяву на шлюб онлайн: про черги можна забути, інструкція.