Глава України Володимир Зеленський хотів потрапити на обкладинку популярного журналу Men's Health. Він просив команду, щоб відповідну пропозицію передали виданню. Про це розповіла колишній прессекретар президента Юлія Мендель у своїй статті для Kyiv Post.

Юлія Мендель розповіла, що під час обіду з Володимиром Зеленським ще влітку 2021 року він попросив її поговорити з журналом Men's Health про те, щоб він потрапив на обкладинку. Втім, після цієї розмови президент більше не піднімав цю тему.

Юлия Мендель. Фото: Инстаграм
Юлія Мендель. Фото: Instagram
Юлія Мендель. Фото: Instagram

Колишній прессекретар президента зазначила, що їй запропонували знятися для однієї з 12 обкладинок Playboy. Вона зізналася, що після розмови з президентом їй також захотілося здійснити мрію. Мендель довго думала, аналізуючи ситуацію, адже опинитися на обкладинці такого журналу це справжня удача.

"Зваживши всі "за" і "проти", я подумала: якщо президент країни хоче здійснити свою мрію звичайної людини, потрапивши на обкладинку одного з великих чоловічих журналів, то чому його колишній прессекретар не може з'явитися на обкладинці іншого?",- зазначила вона.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скрін, Instagram Мендель
Скрін, Instagram Мендель

Їй пообіцяли, що оголене тіло демонструвати не доведеться, проте вона так і не зважилася на це. Мендель зізналася, що їй просто "не вистачило сміливості", щоб піти на такий крок.

До слова, Men's Health це головний чоловічий журнал про фітнес, харчування, здоров'я, стиль, догляд за собою, технології, втрату ваги та багато іншого.

Скріншот публікації
Скріншот публікації

Раніше Знай писав, без варти і парасольки: Еммануель Макрон після зустрічі з Путіним приїхав в Маріїнський палац до Зеленського. Еммануель Макрон вже прибув до Маріїнського палацу. Це перший візит президента Франції в Україну за минулі 24 роки

Також ми писали, Володимир Зеленський закликав українців до готовності захищати рідний дім від агресора: "я не тільки президент... Я син". Володимир Зеленський, спілкуючись з представниками іноземних ЗМІ, нагадав українцям, за що важливо захищати рідний дім

Нагадаємо, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно переможемо".