Вже не за горами головне свято закоханих - День святого Валентина, тому всі в пошуках хорошого подарунка для своєї половинки. Найголовніше в цій справі, це щоб презент оцінив ваш коханий.

Сьогодні ми розповімо про подарунки, які краще не дарувати на День закоханих, посилаючись на народні прикмети та повір'я, передає "Інформатор".

Багато хто вважає, що кімнатні капці дуже хороший подарунок, проте це не зовсім так. Забобон свідчить, що якщо подарувати другій половинці капці, вона може від вас піти.

Алкоголь
Алкоголь

Алкоголь теж в списку небажаних подарунків на День святого Валентина. Є прикмета, яка говорить, що подарований алкоголь забирає у людини вдвічі більше здоров'я. Тому радимо просто приготувати романтичну вечерю і купити пляшку вина до столу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У цей список потрапила і чоловіча білизна, яка вважається найпоширенішим подарунком. Однак, народне повір'я свідчить, що чоловік може піти наліво завдяки такому подарунку.

Також на День святого Валантина не потрібно дарувати гострі предмети, в тому числі ножі і виделки. Згідно з повір'ями, гострі предмети зберігають в собі негативну енергію. Ви можете накликати на людину невдачу. А разом з тим — і на свої стосунки з ним.

Згідно з прикметами найгіршим подарунком вважається фотографія. Існує думка, що подарунок у вигляді спільної фотографії або колажу віщує розставання або довгу розлуку.

Подарунок
Подарунок, Фото автора freestocks.org: Pexels

Не рекомендується дарувати коханому шампуні або гелі для душу. Все через те, що згідно з повір'ям так людина "змиється" з вашого життя. Тому краще утримайтеся від покупки такого подарунка.

Шарф також вважається небажаним подарунком. За прикметою це обіцяє швидку розлуку з вашим предметом зітхання. У цей список також потрапили і годинник. Вважають, тому що ремінець годинника охоплює зап'ястя, а там відмінно прощупується пульс. Ну а пульс в свою чергу має пряме відношення до серця. Ось і виходить, що людина опиняється на повідку, з якого неодмінно хочеться вирватися.

Подарунок на День Святого Валентина
Подарунок на День Святого Валентина: джерело: vottakaya.ru

На День святого Валентина також не потрібно дарувати скляні предмети. Ні для кого не секрет, що скло дуже крихке. Якщо подарувати статуетку, посуд або інші предмети з цього матеріалу, любов теж може стати крихкою або друга половинка розіб'є ваше серце.

Багато хто вважає, що книга - найкращий подарунок, проте це не відноситься до Дня святого Валентина. Адже повір'я свідчить, що якщо подарувати своїй парі книгу, тим більше з віршами — весіллю не бути.

Нагадавши, день святого Валентина 14 лютого: шоколадна Камасутра, квести і 100 ідей для побачень - як недорого здивувати половинку

Раніше Знай писав, кращі фільми і серіали на День святого Валентина: рівень романтики буде зашкалювати. Підбірка кращих картин для спільного перегляду з вашою другою половинкою

Також Знай повідомляв, ваша улюблена піца може розповісти про смаки щодо протилежної статі: вся справа в начинці. Дуже звичайне дослідження показало дивовижну статистику, включаючи звички людей